Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šestá kapitola - druhá část

27. 11. 2012

Otočím se na patě a zavřu za sebou dveře, o které se opřu a vybuchnu. Sjedu po nich na zem a zakloním hlavu.

„Do prdele!“ uslyším skreslený Lucasův hlas. „Ericku, převezmi to!“ dolehne ke mně několik dunivých úderů. „Doufám, že ta dračice neprovede, něco hloupého.“

Nelením, když mi dojde, že se Lucas blíží ke dveřím. Vyskočím na nohy, odlípnu se od nich a vystřelím, jak raketa do chodby. Hned jak narazím na první odemčené dveře, tak do nich vtrhnu a zabouchnu je za sebou. Jeho kroky se blíží. S pohledem upřeným na poslední překážku mezi námi, ustupuji dozadu.

Mé tělo vibruje, tato hra se mu líbí. Fascinovaně zírám na kliku, která pomalu klesá a pak jen tiché cvaknutí. Dveře se otevřou a v nich stojí rozzuřený Lucas. Mračí se. Určitě jsem divná, protože mě to vzrušuje. Zavrním. Otřu se o stůl, který mám za sebou a pak se na něj usadím. Mírně rozevřu nohy a tak vyslovím němé pozvání.

Pozvednu ruce a mé prsty začnou pomaličku rozepínat maličké knoflíčky. Upřeně zírá na mé prsty. Jako robot vstoupí dovnitř, zavře dveře a opře se o ně. Vím, že se mu podívaná velice zamlouvá. Ještě rozepnu dva poslední a rozevřu látku do stran. Odhalím mu tak svá nahá ňadra. Zakloním se dozadu, opřu se dlaněmi o hladkou desku stolu a propnu trup do oblouku. Tak strašně ho v tu chvíli chci! Mé nohy se od sebe oddělí ještě více a pánev se dá do pohybu. Zadečkem a přirozením se otírám o látku sukně. Začínám vlhnout a přát si potěšení, které mi může poskytnout jenom on. Zavírám oči a čekám.

„Dračice“

Zašeptá jeho chraplavý hlas, který je tak nádherně blízko. Mých nahých stehen se dotknou teplé dlaně a na odhalený krk se přitisknou otevřená hebká ústa. Zasténám a zavrním. Jeho jazyk se vydá na průzkum po mém hrdle až k pravému ušnímu lalůčku, který stiskne mezi zuby.

Už nemůžu jen pasivně sedět. Otevřu oči, vzpřímeně se posadím a obejmu jeho široká ramena. Na bocích cítím, jak jeho prsty zajaly neposlušnou látku sukně. Nadzvednu se, abych mu mohla pomoci jí vykasat. Spokojeně zamručí. Opět se spustím, na hladký povrh a zavzdychám, když se rozpálené tělo dotkne studeného skla. Každý jeho pohyb vnímám tak strašně citlivě. Jeho dlaně posouvající se pomaličku po mém těle. Nejprve se dotkne mého pasu, kde se ani na chvilečku nezastaví a pokračuje k hrudi. Zasténám, když se poprvé dotkne mého pravého ňadra. Druhá ruka mezitím doputuje na holá záda, což mi má dodat určitou stabilitu pro jeho další konání.

Donutí mě, abych se opět zaklonila. Zvědavě sleduji, jak se ústy přesouvá k mé bradavce, kterou zajme a začne olizovat jazykem. Prsa jsem měla vždycky nejcitlivější. Zavřu oči, zakloním hlavu a otevřu ústa, ze kterých unikají zvuky rozkoše. Přirozením se otírám o sklo, abych alespoň trošku ulevila té slastné bolesti. Když začne sát, zabořím mu nehty do černé saténové košile. Prostorem se ozve zvuk trhané látky, ale mě to vůbec nezajímá. Chci po něm jediné rozkoš. A on mi jí dává plnými hrstmi.

Miluju jeho ústa. Je tak mírný a tak opatrný. Se rty přitisknutými na mé kůži se přesune k druhému ňadru, aby ho potěšil stejnou pozorností, jako to první. Neodolám, musím znovu vidět jeho tvář. Opět otevřu oči, zabořím prsty do jeho husté hnědé hřívy a pozorně sleduju, jak mé prso mizí uvnitř jeho úst. Skloním se k jeho uchu a tiše pronesu.

„Chci tě!“ růžovým jazýčkem olíznu jeho tvář. „Teď hned!“

Má slova ho vyburcují. Popadne mě za zadek a přisune mě k okraji stolu. Obejmu ho kolem pevných boků a sjedu prsty z jeho ramen přes hruď a břicho k zapínání u černých kalhot. Nejdřív svedu boj s neposlušným knoflíčkem, který odmítá spolupracovat.

„Já to udělám.“ zašeptá na mém krku, ke kterému se mezitím přisál a dráždivě na něj dorážel zuby.

„Ne, já sama!“ zavzdychám a vítězně se zasměju, když ten nezmar povolí. „Chci to udělat sama. Všechno chci udělat sama!“ rozepnu zip, tak pomalu a opatrně, abych mu náhodou neublížila.

„Víš určitě, že to chceš?“ jeho hlas je chraplavý a mrazí mě z něho. „Nechci ti ublížit.“ jeho rty přejedou k mému uchu, které hravě olízne. „Musíš být celá rozbolavělá od své první zkušeností se sexem.“ s vyslovenými slovy se pomaličku přesouvá na mou bradu. „Nevím, zda budu mít dost síly to později zastavit.“ a konečně překryje svými rty mé.

Naše jazyky se propletou, otírají se o sebe a dovádivě se přetahují v bitvě, která nemá vítěze ani poraženého. Ta slast, jeho pevné tělo přitisknuté k mému, ruce svírající mé boky a saténová látka jeho košile, která se otírá o citlivá prsa. Ne, nemám chuť přestat! Chci dokončit to, co jsem začala.

Mé nedočkavé prsty zajedou na záda pod košili, kterou nejdříve vytáhla se zajetí kalhot. Jeho kůže je tak teplá a sametově hladká. Položím na ně své dlaně a mazlivě ho začnu hladit ve stejném směru. Nahoru a dolu. Stále ten pohyb opakuji a pokaždé, když se dostanu blíže ke kalhotám, sténá rozkoší do mých rtů.

Jen maličkou chvíli a zajedu pod tuhou látku kalhot. Poprvé mám tak možnost dotknout se jeho krásně tvarovaného pozadí. To jsem mohla tušit, že Lucas nenosí spodní prádlo. Ale na co si já můžu stěžovat? Ani já nemám kousek prádla na svém těle. Zatnu nehty do vypracovaného svalstva. A zatínám tak dlouho, dokud nezasténá. Pak se stáhnu a poraněné místo lehounce, jako pírko pohladím. Tuto svou činnost opakuju stále dokola.

„Dračice“

Ano, mé hravé dovádění ho vzrušuje. Kdybychom měli více času, tak bych si s ním hrála déle. Ale vím, že má nějakou neodkladnou záležitost, o kterou se musí postarat. Pokud tuším správně, tak tento samec musí být vůdce smečky, která ho v tuto chvíli potřebuje.

Kašlu na to! Právě v tuto chvíli je můj. Chci být sobecká! Mám právo být sobecká! Tak dlouhou dobu jsem si nechávala všechno líbit. Ustupovala, když ostatní potřebovali. Ne, toto je má chvíle. A já si jí hodlám užít až do úplného konce.

Jednu ruku nechám, aby si hrála s jeho pozadím. Druhá zatím přejíždí po boku na jeho břicho. Konečky prstů obkroužím maličkou dírku na jeho plochém břiše. Pod tím lehkým dotekem se svaly napnou a zavlní.

Odtrhne se od mých naběhlých úst a zadívá se mi do tváře. Fascinuje mě, jak se barva jeho očí mění. Poprvé, když jsem se do nich podívala, byly hnědavé a teď, v tuto chvíli jsou jiskřivě žluté, až zlaté. Nepřerušíme kontakt, když rukou zamířím dolů. Nejdříve se dotknu měkkého ochlupení. Je tak heboučké, že neodolám a chvíli se jím probírám. Pak se konečně odvážím pokračovat dál. Nadzvednu se, abych měla lepší přístup, a zabořím ruku do kalhot. Vážně bych měla nabrat nějaké zkušenosti.

Trvá mi několik vteřin, než si uvědomím na, co to vůbec sahám. Dotkla jsem se jeho varlat. Ano, má nenechavá ručička se ocitla u kořene jeho přirození. Nevzdávám se! Obejmu jeho penis a od zdola pokračuju nahoru. Je tak obrovský a na dotek tak heboučký. Myslela jsem si, že to bude jiné. Vlastně ani nevím, co jsem si vůbec představovala. Ale je jisté, že se má představa vůbec neslučovala se skutečností.

Vau, kde sakra končí. Nejen, že je velký na šířku, ale on musí být velký i na délku. Nehodlám už déle čekat a vysvobodím ho z jeho zajetí. V ten moment, kdy se dotkne mého břicha, odpoutám pohled od jeho očí a zadívám se dolů. Je jiný, než ho má Sergej. Jeho tvar a barva. Ach, nebesa smilujte se!

Fascinovaně na to zírám. Opatrně se ho dotýkám konečky prstů. Hladím ho sem a tam. Odvážím se zajít tak daleko, že ho opět obejmu a zmáčknu. Zacuká pod mou rukou a já si v ten moment uvědomím, že žije svým vlastním životem. Krev v něm tepe, tak až to cítím na dlani. Na hladké špičce se objeví bílá tekutina. Setřu jí, promnu mezi prsty a nakonec vložím do úst.

Zavřu oči a vychutnávám si tu neznámou chuť. Je slaná, ale také i sladká. Zvláštní kombinace, která se mi velice zamlouvá. Spokojeně zamručím.

„Dračice, doháníš mě k šílenství!“ zachraptí mi do ucha. „Dovol mi, ať se mohu konečně zapojit!“

Zmateně zamrkám řasami. Otevřu oči dokořán a zadívám se na něho. Čelisti má zatnuté, jako kdyby ho něco bolelo. Všimnu si, že se neustále přesouvá pohledem z mých úst na mou ruku, která ho stále svírá. Má divokost se opět hlásí k životu a donutí mě, abych své prsty znovu stiskla. Zasténá a zaboří prsty do masa na mých bocích.

„Chceš si ještě hrát, anebo bys dal přednost něčemu jinému?“ zeptám se ho koketně.

„Chci…“zavzdychá, když ho opět mírně zmáčknu. „…převzít kontrolu.“

„Ne“ nelíbí se mi to. „Teď jsem tu paní já!“ zmáčknu ho víc, aby pochopil, kdo bude dirigovat naše milování. „Ty mě můžeš pouze požádat. A já si ještě rozmyslím, zda budu souhlasit s tvým návrhem.“

„Dračice, na tohle nemám náladu a ani čas!“ zavrčí.

„Nezapomeň na to, co držím v ruce!“ též zavrčím a přiblížím tvář k jeho. „Ty mě budeš poslouchat, jako psíček!“

„Já nikdy nikoho neposlouchám!“ přitiskne se ke mně tělem. „Já jsem král!“ má ruka se ocitne v nepřirozeném úhlu. Jeho penis se nebezpečně přiblíží k mému otvoru. „Jsi pouhá žena! Jsem silnější než ty a proto musíš poslouchat mé rozkazy!“

„Tohle se mi nelíbí!“ naše ústa jsou několik milimetrů od sebe, až do sebe narážejí naše zuby. „Teď si můj! A já si s tebou chci hrát!“

„Šeredně se pleteš, holčičko!“ zatlačí pánví, až se jeho špička ocitne ve mně. „Nejsem otrokem žádné ženy. Jen jsem souhlasil s tím, že budu samec, který se o tebe postará v období potřeby.“ další kousek se vsunul dovnitř a roztáhl mě. „Byla jsi hloupá, když sis nepořídila nikoho, kdo by tě ošukal. Musel jsem se toho ujmout sám, jelikož tady nebylo dostatek samců.“ a vší silou ho do mě vrazil.

Zavrčím a vytáhnu ruku z pevného sevření našich těl. Zápěstí mě trošku bolelo, ale to v tuto chvíli vůbec nebylo podstatné. Mě tělo ztuhlo ve slastné křeči. Ta divokost, která ho posedla, byla nakažlivá. Upřeně mu zírám do očí a odmítám ho políbit. Opět přesunu ruce na jeho pozadí, abych alespoň mohla udat tempo. Což se mi samozřejmě nepodaří, jelikož má pravdu v tom, že je silnější.

Zatnu nehty do pohybujících se svalů. Vráží ho do mě razantně a stále větší silou. Nikdy bych do sebe neřekla, že mám ráda tvrdý sex. Ale mlaskavé zvuky, mě ujistili o tom, že mám. Vycením zuby a zavrčím. Vzápětí na to mi odpoví svým zavrčením. Do jedné ruky zajme mé neposlušné vlasy, zatahá za ně, až musím zaklonit hlavu a odhalit mu tak své dlouhé hrdlo.

„Jsem král a tvůj pán! Ty mě budeš poslouchat, ženská!“

„Ne“

Stačilo jen jediné slovo a on začal běsnit. Pustil mé vlasy, pozvedl mou nohu a přehodil si jí přes rameno. Abych udržela balanc, položím ruce na desku stolu a zapřu se. Naše těla do sebe narážejí takovou silou, že budu mít určitě nechutně velké modřiny.

„Pane Lucasi!“ ozve se tiše za dveřmi.

„Teď ne, Alberte!“ zavrčí v odpověď a nepřestává plenit mé tělo.

„Pane, je to důležité!“ ozve se po chvilce nesměle.

„Sakra, Alberte, řekl jsem teď ne!“

Vyjel se mě. Zavrčel a brutálně mě stáhnul na zem. Než jsem se mohla postavit, otočí mě a strhne košili z ramen. Během několika dalších vteřin mě donutí se předklonit a opřít se dlaněmi o desku stolu. Vykasá mi sukni, odhalí nahý zadeček, který roztáhne a znovu do mě vstoupí. Bere si mé tělo, jako zvíře, kterým ve skutečnosti je.

Opět uchopí mé vlasy, zakloní hlavu, až se mi prohne trup. Do druhé ruky zajme mé pohupující prso a zmáčkne. Odporná bolest mě donutí zakřičet. Nepřestává, spíše přidává. Užívá si každého drsného pohybu. Slyším, jak zrychleně dýchá a sténá za mými zády. Sakra, proč se mi to tolik líbí?

Otevřu ústa, vzdychám a občas vykřiknu, když mi opět zmáčkne ňadro. Mého dolního rtu se dotkne něco ostrého a protrhne jemnou kůžičku, až se vyvalí krev. Zmateně se zadívám před sebe a uvidím odraz v okně. Ach, opatrujte mě všichni svatí! To jsem přece nemohla být já?

Dívala se na mě cizí, skoro nahá, žena. Rozcuchané vlasy, divoký lesk v očích a v polootevřených ústech dva špičáky. Stalo se ze mě zvíře. Odpoutám pohled od sebe a zadívám se na svého milence. Též má otevřená ústa a v nich větší kopii mých drobných prodloužených zoubků. Jeho svaly se vlní, když na mém těle ukájí svou potřebu.

Zavřu oči, když mým tělem projede neznámý pocit, který mě donutí vybuchnout. Připadám si, jako kdybych vyletěla do oblak a pak se pomalu vracela zpátky na zem. Tak tohle byl orgasmus? Je snad divokost a brutální zacházení, ta jediná možnost, jak dosáhnout vyvrcholení?

Znaveně dopadnu na stůl, na který položím svou tvář. Po chvilce si uvědomím, že mi z očí uniklo pár osamocených slziček, které dopadají do zvlhlých vlasů. Muž do mě naposledy zajede a ztuhne. Zakloní hlavu a zařve jako spokojený lev. Mé lůno zaplaví jeho šťávy. Ach, v tuto chvíli jsem velice ráda, že jsem neplodná, jinak vůbec netuším, co bych dělala, kdybych s ním měla čekat dítě.

Pěst svírající mé vlasy se uvolní a na záda mi dopadne jeho tělo. Dýchá zrychleně do mého krku. Druhou rukou lehce hladí můj bok, kam po jeho vyvrcholení, sklouzla po mém těle. Stále je ukrytý uvnitř mě. Jeho tíha mě dusí, ale neprotestuju. Nechci ho upozornit na to, že tu pod ním ležím.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

O_O

Liliana,28. 11. 2012 0:13

wow...to bol nádherný diel...to ich laškovanie...bolo to niečo úžasné...tú jej divokosť a odmietanie podrobiť sa som si užívala naplno...díky za diel...už sa teším na ďalší