Jdi na obsah Jdi na menu
 


Osmá kapitola - část druhá

8. 1. 2014

Nemohl tomu uvěřit. Stála tu před ním. Vypadala nádherně a tak zatraceně lákavě. Nejdříve si myslel, že si jí opět jenom vysnil, ale ona byla skutečná. Pod prsty cítil její kůži a rty, na které přitiskl ruku. Nechtěl se jí dotýkat, ale musel zabránit tomu, aby promluvila. Byl stále, jako přimražený. Nedokázal pohnout ani jediným svalem. Okouzlila ho pouze tím, že tu před ním stála a zpod řas po něm pokukovala.

V hlavě se mu opakovala stále jedna a tatáž věta. „Někoho jsem ti přivedl, Vincente!“ Jeho přítel Oliver, mladší bratr Owena, mu vybral tu jedinou ženu, kterou nemohl Vincent mít. Sakra, vždyť to byla Siréna. Jeho maličkatá Siréna, která vstupovala do jeho snů a kterou si představoval, když se miloval s některou ze zástupu žen, co měl od té doby, kdy se stal řádným členem klanu. Nebylo jich moc. Snad pět anebo šest. Nakonec to vzdal. Nedokázal spát se ženou, na kterou při tom ani nemyslí. Už přes měsíc se žádné nedotkl a právě z toho důvodu ho dovedli jeho bratři do tohoto baru. Bylo jim hrozně divné, že se neuvolňuje, jako všichni ostatní. Pouze Owen znal příčinu toho všeho.

„Mám takový dojem, že náš Vincent narazil na svou Sirénu!“

Owenova slova proniknou přes hradbu jeho myšlenek. Zarazil se a zamračil. To neměl říkat. Měl být rozumnější a nezmiňovat se před Owenem o své slabosti. Kdyby byl mlčel, bylo by to lepší.

„Sklapni, Owene!“ zavrčí, aby umlčel další jeho slova.

Nechtěl, aby se ostatní dozvěděli o jejím tajemství. Kdyby se to dozvěděli jeho lidé, začali by panikařit. Vůbec si nedokázal představit, jak by s ní naložili. Možná by jí chtěli ukořistit sami pro sebe. Zajali by jí a po zbytek života využívali pro své vlastní účely. To nemohl dopustit.

Překvapeně zaúpí, když něžně políbí jeho dlaň. Odtrhne jí a zadívá se na ní, jako kdyby tam hledal spálené místo, způsobené jejím polibkem. Nic. Obrátil svou pozornost opět na Sirénu. V očích měla něhu, která na něho dost silně zapůsobila. Jednal bez přemýšlení. Přitáhl si jí k sobě, sklonil k ní hlavu a po dlouhé době jí políbil. Chutnala pořád stejně. Dokonce i ta vanilka na ní stále ulpěla, jako kdyby ho chtěla svou vůní mučit. Využije toho, když otevřela ústa. Zajede jazykem do jejích rtů a dotkne se jejího sametového jazyka. Cítil, že se přestává kontrolovat.

„Sakra!“

Odtrhne se od ní a odvrátí se, aby se nemusel dívat na její líbeznou tvářičku. Celé tělo ho bolí od potlačované touhy. Jen ona ho dokáže takto vyburcovat. Na zádech pocítí nesmělý dotek, který ho vyděsí. Ucukne a zajede prsty do vlasů.

„Nestalo se ti nic, Vincente?“ promluví na něho Owen.

„Ne, sakra!“ zavrčí.

Opět se obrátí ke své mučitelce a dostane na ní příšernou zlost. Proč mu to sakra dělá? Proč si stále zahrává s jeho city? Co tu vůbec dělá? Proč sem přišla? Od někoho se musela dozvědět, že tu je a tak si řekla, že si na něm znovu vyzkouší svou moc. Ano, určitě se neplete! Zhluboka se nadechne a oznámí jí.

„Nechci, abys na mě používala ty svá kouzla!“

Zmateně zamrká a ztuhne. Kdyby Vincent nevěděl své, tak by si myslel, že je z jeho slov zmatená. Ale, to nemůže být pravda! Určitě jen zkouší, co všechno vydrží. Nepodlehne jí! Je silnější, než je na první pohled znát.

„Rozuměla jsi mi?“

Přikývne a odvrátí svůj zrak. Po chvilce se usměje. Ten úsměv se mu vůbec nelíbil. Zadívá se stejným směrem, jako ona a ztuhne. A ti muži se mu nelíbí, ještě víc. Nebude jí tolerovat, aby se dívala na jiné muže. Ona se tímto způsobem může dívat pouze na něho. Nebezpečně a majetnicky k ní opět přistoupí a nasaje do nozder její charakteristickou vůni. Zaraženě se zastaví. Ta vůně je jiná. Řekl by, že je více dominantní a opojná. Jako kdyby vysílala vlnu, která má přivábit samečky do její měkké náruče. Jeho Siréna potřebovala muže.

„Jak dlouho jsi neměla muže?“

Zašeptá zoufale. Toužil, aby mu řekla, že žádného muže od své proměny neměla. Chtěl být tím jediným, který kdy spočinul mezi jejími stehny. Chtěl, aby to tak bylo už navěky. Jen on a ona. Jeho jediná družka. Otočí se k němu a začervená. Což bylo pro něho dobré znamení.

„Mělas od té doby nějakého muže?“

Odvrátí pohled a přešlápne z nohy na nohu. Oh, sladká stvořitelko, ona nikoho neměla. Anebo si s ním opět jenom zahrává. Ale to si může jednoduše ověřit. Jen musí spočinout mezi jejími nohy a zanořit se do ní. Pro něho velice lákavá představa. Tolik si přál, aby byla stále ještě nedotčená. Aby byl její první a také poslední muž, kterého kdy bude mít. Stačí udělat ten poslední krok.

„Pokud si s nikým nic neměla, tak tě to bude bolet. Při přeměně se mění i tvé tělo. Je to jako kdyby ses znovu narodila.“ zašeptá jí do ucha a ona zkamení. „Chci vědět, zda jsi ještě panna.“ odhrne jí něžně pramen vlasů za ucho. „Nechci ti ublížit, Siréno! Přikývni, pokud jsi od proměny neměla muže.“

Netrpělivě čeká na její přikývnutí. Bedlivě sleduje, každý její pohyb, aby mu neunikla ani jediná mimika jejího těla. Mírně se odvrátí a nepatrně přikývne. Zoufale zasténá a zavře oči. Jeho nejtajnější sen se stal skutečností. Z představy jejího nahého těla pod ním, z něho dělá šílence. Velice nebezpečného a nadrženého šílence. Bude jeho. Dnes večer se to konečně stane. Popadne její ruku, kývne bratrům na pozdrav a se svým sladkým nákladem zamíří z přeplněného sálu.

Na obličej mu dopadnou kapky deště, když vyjde ven. Úlevně vydechne. Neměl rád přeplněné místnosti. Cítil se tam, jako v pasti. S kapsy kalhot vytáhne klíče s dálkovým ovládáním. Jeho černý mustang zabliká a on se spokojeně usměje, když jeho maličká společnice zalapá překvapeně po dechu. Měl své auto opravdu rád. Nejen, že bylo úžasně rychlé, ale ono bylo i velice pohodlné. Otevře dveře spolujezdce a vybídne jí, aby nastoupila. Nerozmýšlí se dlouho a již je pohodlně usazená.

Vincent nastoupí na straně řidiče a zastrčí klíč do zapalování. V momentě, kdy zavře dveře, malý vnitřní prostor zaplní její vanilková vůně, okořeněná o výrazný závan jejího vzrušení. Každá žena po přerození získá též i neodbytnou chuť na sex, pokud jí nemá, tak může i zešílet. Zálibně přejel přes nohy skryté za síťovanou látkou punčoch. Bude to velice zajímavý večer. Napoprvé bývá partnerka strašně náročná, pokud se týká jejího uspokojení.

Poposedne, ale nepříjemného stisku džínových kalhot se nezbaví. Kdyby nebyla tak vyděšená, možná by se před ní i odhalil a konečně dosáhl uvolnění. Alespoň částečně. Pozvedne pohled, kterým pohladí zvedající a klesající plná ňadra. Skoro to hebké maso cítil v rukách. Ladný krk, na němž se objeví zrychleně pulsující tepna. K té přitiskne svá ústa, která jí budou laskat a laškovně okusovat. Nejvíce ho stejně stále lákaly plné rty, v tuto chvíli pootevřené vzrušením. Bylo strašně příjemné do nich zajíždět a hrát si s růžovým jazýčkem.

Nakonec se podíval do jejích očí. Opět v nich získávala navrch tyrkysová barva. To byl poslední důkaz toho, že ho chce. Pamatoval si na ten jejich výrazný jas, když byl při její přeměně. Bolestně zasténal a opět mírně zavrtěl. Kalhoty se stávaly těsnější a těsnější. Pokud s tím hned nic neudělá, tak by si mohl něco udělat.

Nasaje vzduch pusou, tak měl jistotu, že z něho její vůně neudělá nebezpečné zvíře, které si jí vezme bez jakékoliv předehry. Ale, on to chtěl jinak! Chtěl jí potěšit. Chtěl, aby jako první dosáhla vrcholu. A až potom bude myslet na sebe. Nastartuje, zařadí a vyjede do setmělé ulice. Schválně se na ni nedívá. Vlastně to ani není nutné, jelikož moc dobře ví o její přítomnosti. Každou částečkou svého těla jí vnímal. Brněla ho kůže, svaly se mu napnuly a penis se začal dožadovat svého.

Další křižovatka a další zpropadená červená. Už toho začínal mít dost. Jestli to bude takhle pokračovat dál, tak se do jeho podkrovního bytu dostanou, až k ránu. Zatíná čelisti, aby nezačal hlasitě nadávat. Nemůže před ní přece dát najevo, že jí tak strašně moc chce. Tím by nad ním získala převahu a to si on nemůže dovolit.

Projeli kolem benzínové pumpy a jemu najednou došlo, že doma nemá žádnou zásobu kondomů. Sakra, bylo by to další zdržování, kdyby musel někam jet. Sakra, vždyť ono to je zdržování. Díky tomu, že se bude muset po cestě zastavit v nějakém krámku, ho nepříjemně zdrží.

Koutkem oka zachytí neonový nápis místního supermarketu. Hodí blinkr a během chvilky zaparkuje hned před vchodovými dveřmi. Několik minut se pokouší nalézt ztracený klid. Nemůže vejít do krámku s dost viditelnou erekcí. Kdyby tu tak měl nějakou mikinu anebo bundu. Koutkem oka zahlédne v zrcátku černý svetr, povalující se na desce u zadního skla. Včera ho tam nedbale odhodil, když odjížděl s fitness centra, kde si byl vybít přebytečnou energii.

Natočí se a zahákne ruku o sedadlo spolujezdce. Tím se nebezpečně přiblíží ke své mučitelce, která si ho zvědavě prohlíží. Neodolá a nakloní se k ní, aby jí ukradl jediný polibek. Z jednoho letmého dotyku úst se stal maraton prohloubených polibků. Nedokázal přestat otírat svůj jazyk o její. Prsty zajede do jeho vlasů a přitáhne si ho k sobě ještě blíž. Sakra, jestli to bude takhle pokračovat, tak se z toho auta nikdy nedostane a možná ji i na místě ojede.

„Lásko…“zašeptá mezi polibky. „…musím pro kondomy!“

Překvapeně se oddálí a přemýšlivě nakrčí obočí. Usměje se na ní a vyplete štíhlé prsty ze svých vlasů. Poté jí políbí na konečky dovádivých prstíčků. Smyslně olízne prostředníček, až zalapá po dechu a mírně se otře o kožené sedadlo.

„Vezmu jich hodně!“ přislíbí a konečně vystoupí z auta.

Nadechne se vzduchu vonícího po dešti. Zkontroluje, zda má u sebe peněženku a vyrazí do vnitřku velkého krámu. Netrpělivě prochází mezi regály a znechuceně vrčí pod nosem. Kde je jen můžou mít? Prošel snad celý krám, než je konečně objevil. Hned vedle těhotenských testů. Jak originální. Přelétl pohledem pestrobarevné krabičky. Nic mu nevyhovovalo. Nechtěl nějakou zpropadenou vůni a ani žebrování. Kde jsou obyčejné kondomy, když je nutně potřebujete?

Málem štěstím bez sebe zajásal, když je objevil. Musel pokleknout skoro až na zem. Konečky prstů přejel přes velké balení extra velkých kondomů. To je to co hledal. Popadl hned tři balení. Nevěděl kolik, jich budou potřebovat. Může se také stát, že v jeho ložnici stráví i několik dní. Nikdo nemohl předem odhadnout, kolik bude nově narozená samička potřebovat péče.

Zamířil k pokladně. Nevšímal si významného pohledu mladého prodavače. Dokonce nereagoval na nejapné poznámky, které tento mladíček pronášel. On se soustředil pouze na to, aby konečně mohl nasednout znovu do auta a odvést svou maličkou princeznu do svého království.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

Liliana,22. 1. 2014 19:00

Sláva. Vincet sa konečne podvolil svojej túžbe a láske po Harmony. Síce to bolo skôr z jeho mužskej pýchy a majetnosti, ale hlavné je, že ju má pri sebe. Bolo šťastie, že Harmony narazila na Olivera, ktorý ju zaviedol za Vincentom. Neviem sa dočkať ďalšieho dielu :)